PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR İLE TELEFONUNUZDAN PARA KAZANMAYA BAŞLAYIN. HEMEN TIKLAYIN.

Anket yaparak para kazanma, google anket doldurarak para kazanma

Anket yaparak para kazanma, google anket doldurarak para kazanma başlıklı bu makalede anket doldurarak para kazandıran uygulamalar üzerinde duracağız. Online olarak internet üzerinden küçükte olsa para kazanmak istiyorsanız anket doldurmak size göre bir fikir olabilir. Uzun yıllardır popüler olan bu iş için farklı internet siteleri bulunmaktadır.

Bu siteler belirli aralıklar ile yayınladıkları, size uygun anketleri doldurmanızı talep etmektedir. Eğer gerekli şartları sağlıyorsanız ve anketi uygun şekilde doldurduysanız; doldurduğunuz her anket başına bir miktar para kazanıyorsunuz. Kazandığınız para ankete göre farklılıklar göstermektedir.

Anket Doldurarak Para Kazanma

Para kazanmak isteyenler için bu iş oldukça basit ve kolaylıkla yapabileceğiniz bir iştir. Tek ihtiyacınız olan internet bağlantısı olacaktır. Günümüzde hemen hemen her yerde internet bağlantısı zaten bulunmaktadır.

Anket siteleri ilk kayıt esnasında sizlerden birçok farklı bilgi istemektedir. Bunun amacı anketi yaptıran şirketlerin talepleri doğrultusunda en uygun kişilere bu anketi yaptırmaktır. Bu nedenle ilk kayıt esnasında doğru bilgileri vermeniz, size uygun anketlerin size sunulabilmesi için oldukça önemlidir. Anket yaparak para kazanma, google anket doldurarak para kazanma konusu size bu konuda yardımcı olacak.

Kayıt işleminden sonra anket şirketi uygun anketler geldikçe size mail ile bir bağlantı gönderecektir. Bu bağlantıya tıklayarak anket sayfasına ulaşabilirsiniz. Genellikle anket sayfası ilk açıldığında birkaç tane ankete uygun olup olmadığınıza dair soru sorulmaktadır. Bu sorulara uygun cevaplar verdiğiniz takdirde ana anket sayfasına yönlendirilirsiniz. Anketteki sorulara cevap vererek para kazanabilirsiniz.

Güncel Anket Siteleri

Farklı anket siteleri bulunmaktadır. Bu zamanda en iyisi şu anda benim de kullandığım ve birçok kişinin kullandığı en popüler anket şirketi Turquoisesurvey Paid Survey Panel‘dir. Siteye kayıt olarak bilgilerinizi veriyorsunuz. Size uygun anketler oldukça mailinize bilgi geliyor. Bağlantıya tıklayarak anket sayfasına ulaşıyorsunuz ve anketleri doldurmaya başlıyorsunuz.

Bunun dışında ülkemizde popüler olan ve sık kullanılan anket şirketleri arasında İpsos, Global Test Market, Toluna ve Marketagent sayılabilir. Bu sitelerden herhangi birisine üye olarak veya hepsine birden üye olarak size uygun anketlerin gelmesini bekleyebilir ve anket ile para kazanmaya ilk adımı atabilirsiniz.

Anket Doldurarak Ne Kadar Kazanılır?

Bu tamamen anket şirketi ve anket ile alakalıdır. Turquoisesurvey Paid Survey Panel sitesinde dolduracağınız anketlere göre alacağınız rakamlar 1.50 TL ile 10.00 TL arasında değişmektedir. Genellikle 2-3 günde 1 anket gelmektedir. Anket geldikten sonra öncelikli olarak birkaç tane ön soru size sorulmaktadır. Eğer bu sorulara verdiğiniz cevaplar ile ankete uygun olduğunuz belirlenirse anket sayfasına yönlendirilirsiniz. Sonrasında yapmanız gereken ise oldukça basittir. Anketi doldurmak ve hesabınıza paranızın geçmesi…

Diğer popüler anket siteleri arasında yer alan İpsos, Global Test Market, Toluna ve Marketagent sitelerinde de anket başına alacağınız paralar 1.00 TL ile 15.00 TL arasında değişmektedir. Genellikle anketin uzunluğu ve kapsamı bu fiyatı etkilemektedir. Kısa anketler daha az para vermekte, uzun ve çok sorulu anketlerin ise verdiği rakamlar daha fazla olmaktadır.

Aylık kazancınız ise şirketin o ay içerisinde size uygun gördüğü ve verdiği anket sayısı ve bu anketlerin dolduranlara verdiği ücretler ile alakalıdır. Genel olarak değerlendirdiğimizde 4-5 siteye üye olduğunuzu varsayalım, aylık kazancınız ortalama 50-100 TL civarında olacaktır.

Yani Anket yaparak para kazanma, google anket doldurarak para kazanma gibi uygulamalar üzerinden kazanacağınız para aylık ancak bir kaç ekmek ya da bir öğün yemek parası olabilir.

Kolay Yoldan Para Kazanmanın Farklı Yöntemleri

Kolay yoldan para kazanmanın pek çok yöntemi bulunuyor. Bunlardan birisi olarak sizlere görev yaparak para kazanmayı önerebiliriz. Görev yaparak gelir elde etmek için Yandex Toloka etkili bir uygulama olmakta. Uygulama, yapılacak göreve göre kullanıcıları bir sınava koyuyor.

Eğer sınavda yeterli puan alınırsa o işten para kazanmak mümkün oluyor. Şunu belirtelim ki bir kullanıcı işini ne kadar iyi yaparsa o kadar çok görev alarak daha çok para kazanır. Yüksek puanlı kullanıcı olmak için görevi doğru yapmak gerekiyor. Zaten puanı düşük olanlar dahi yeterince fazla iş ile karşılaştığı için bir günde birkaç dolar kazanmak mümkün.

İnternetten gelir elde etmek için kolay yoldan para kazanmayı düşünen pek çok insan bulunuyor. İnternet üzerinden kazanç elde etmek isteyen bir kişinin yapabileceği işlerden birisi web sitesi kurmak olarak açıklanabilir.

Aslına bakarsak bu iş oldukça basit ve günde birkaç tane rahatlıkla yapılabilir. Hem de bu işten asgari ücretin üzerinde kazanmak mümkün olabiliyor.

Web sitesi kurmak birkaç dakikada, duruma göre genellikle en fazla bir saat içerisinde tamamlandığı için güzel bir iş olabiliyor. Örneğin her işten 30 TL kazanılsa ve günlük 5 iş yapılsa 150 TL eder. Bu da asgari ücretin üzerinde. Şunu belirtelim ki 30 TL oldukça düşük bir seviye.

Yoruma kapalı.