PARA KAZANDIRAN UYGULAMALAR İLE TELEFONUNUZDAN PARA KAZANMAYA BAŞLAYIN. HEMEN TIKLAYIN.

2022 – 2023 Yılında Bayilik Veren En Yeni Firmalar

2022 Yılında Bayilik Veren En Yeni Firmalar

2022 yılı franchising firmalarının isimleri aşağıda sıralanmıştır:

  • Marka Döner
  • Helvani Dondurmalı İrmik Helvası
  • Pidemania
  • FERSAN
  • Tarihi Ertuğrul Kahvesi
  • Mado
  • LC Waikiki
  • Komagene Çiğ Köfte

Yukarıda belirtilen firmalar, 2022 yılında franchising bayilik sistemiyle, şubelerini arttırmayı hedeflemektedir. Bayilik veren firmaların şartlarına uyum sağlayan girişimciler, markalar adına franchise işletme kurabilirler.

Tarihi Ertuğrul Kahvesi Bayilik Fırsatları ve Detayları

Tarihi Ertuğrul Kahvecisi bayilikleri, yurtiçi ve yurtdışı alanlarda verilmektedir. Firmanın Ortadoğu açılımının ardından, Avrupa üzerinde de bayilik çalışmaları yürütülmektedir. Tarihi Ertuğrul Kahvesi, 1895 yılında kurulmuştur ve torunları tarafından marka dünya çapında tanınır hale gelmiştir. Bursa Osmangazi merkezli olarak faaliyet gösteren firma, Avrupa ve Amerika’da yeni franchise bayilikleri açmayı hedeflemektedir.

FERSAN Sirke Üretiminde Bayilik Vermektedir

FERSAN firmasından bayilik almak için firmanın belirlediği bayilik koşullarına uyum sağlanmalıdır. 1978 tarihinde yaprak salamura ve zeytin üretimiyle işe başlayan Fersan, yurtiçi ve yurtdışında tanına firmalardan bir tanesidir. FERSAN bayilikleri kapsamında, sirke üretimi ve satışı için yeni franchise fırsatları oluşturulmuştur. www.fersan.com.tr adresi üzerinden, sirke üretimi bayilikleri hakkında detaylı bilgi alınabilir ve bayilik için başvuru oluşturulabilir.

Marka Döner Adına Ücretsiz Bayilik Alınabilir

Marka Döner ücretsiz bayilik sisteminden faydalanarak, firmaya bağlı olarak yeni bir şube açılabilir. Dönercilik alanında bayilik almak isteyen girişimcilere, Marka Döner tarafından ücret alınmadan bayilik verilmektedir. 2004 yılından beri dönercilik yapan Marka Dönere bağlı olarak bayi almak için belirlenen franchise şartlarına uyum sağlanmalıdır:

  • Firma kapsamında dondurulmuş döner satışına izin verilmemektedir.
  • Çocukların gelişimini olumsuz etkileyecek katkı maddeleri, dönerlerde kullanılamaz.
  • Dönerlerde sadece dana eti kullanılmalıdır. Kıyma ya da benzeri etler, yaprak dönerlere dahil edilemez.
  • Özel kasalarda etler marine edilmeli ve sonrasında pişirilmelidir.
  • Dönerlerde kullanılan ekmekler, özel tariflerle günlük olarak üretilmelidir.

Marka Döner, bayilik verdikleri firmaların cirosundan kâr payı talep etmemekte, bunun yerine her ay düzenli olarak franchise bedeli alınmaktadır.

Helvani Dondurmalı İrmik Helvası Bayilikleri Ücretsiz Olarak Verilmektedir

Helvani firmasından bayilik almak için firmanın prensiplerine uygun olarak işletme kurulumu yapılmalıdır. Tamamen Osmanlı usulü üretilen helvalar, minik stantlar kullanılmaktadır. Helvaların içerisine kimyasal ve koruyucu maddeler koyulmamalıdır. İrmik helvası, bakır kazanlar içerisinde pişirilmektedir.

Bal, tereyağı, pancar şekeri ve tahinle karışım hazırlandıktan sonra, irmik helvası kavurulur. Helvani irmik helvası stant bayiliği almak için 5.000 TL sermayeye sahip olunması yeterlidir. İşletme tarafından, kuruluş aşamasında bayilik ücreti talep edilmeyecektir. İsim bedeli hakkı için ücret alınmazken, aylık olarak franchise ödemesi talep edilmektedir.

Pidemania 2022 Yılında Bayilik Sayısını Arttırmayı Hedefliyor

Pideci açmak isteyen girişimciler, Pidemania tarafından verilen bayiliklerle işletmelerini kurabilirler. Kurulum yapılacak bölgeye göre, restoran ve evlere servis hizmetleri sağlanmaktadır. Pidemania bayiliği almanın sağladığı avantajlar aşağıda açıklanmıştır:

  • Pidemania kapsamında bayilik açmak isteyen kişiler, marka tarafından yönlendirilmektedir. Kişilerin bayilik açmak istedikleri bölgeler teftiş edildikten sonra, karlı bir girişim olup olmayacağı belirlenecektir.
  • Pidemania kapsamında satışı yapılan ürünlerin kar getirisi oldukça yüksektir. Bayilik yatırımı yapıldığı zaman, beklenenin üzerinde kar edilmektedir.
  • Markalaşma yolunda hızla gelişen Pidemania, büyüme hızıyla birlikte müşteri potansiyelini de arttırmaktadır.
  • Pidemania firmasından bayilik almak için daha önce sektörel anlamda deneyim sahibi olmak gibi bir zorunluluk yoktur.
  • İşletmede görevlendirilecek personeller, firmanın desteğiyle seçilir ve personel eğitimleri Pidemania tarafından sağlanır.
  • İşletmenin yönetimi ve kurulumu aşamasında gerekli sistemin oluşturulması için firma tarafından uzmanlar görevlendirilmektedir.

Pidemania bayilik almak isteyen girişimciler, firma tarafından yönlendirilir ve kurulum aşamasında girişimcilere yönlendirme yapılır.

Mado Başvurusu

Bayilik veren firmalardan birisi olan Mado, sunduğu olağanüstü lezzetler ile birlikte kullanıcıların karşısına çıkıyor. Lezzet sektörünün önde gelen firmalarından birisi olan Mado’da başvuru yapmak oldukça kolay. Franchising yöntemi ile birlikte bayilik sahibi olabilecek olan bir girişimci, bu sayede kendi işini düşük masraf ile kurmuş oluyor. Bayilik kurmanın en önemli avantajlarından birisi de bu olmakta. Mado’nun bayilik başvurusuna katılmak isteyen kullanıcılar Mado’nun web sitesinde yer alan franchising formunu doldurabilir.

Mado’yu tercih etmek için pek çok sebep bulunuyor. Bunlar arasında pazar sürekliliği, tecrübe ve bilgi birikimi, eğitim desteğinin sunulması, lezzetli ve sağlıklı ürünlerin sağlanması, güçlü dağıtım ağı ve kaliteli hizmet anlayışı gibi pek çok neden yer alıyor. Girişimci ruha sahip olan herkes bayilik başvurusu yaparak bu deneyimi yaşayabilir.

Arby’s Başvurusu

Bir diğer firma olan Arby’s, yemek sektöründe yer alan bir restoran olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı et ürünleri, tavuk ürünleri, patates ve soğan halkası gibi yan ürünler ve çocuk menüleri gibi çeşitli ürünlere sahip olan mağaza, bayilik sahibi olmak isteyenleri bekliyor. Bu alanda uzun süredir hizmet sunan Arby’s, bayilik sistemi ile birlikte insanların iş sahibi olmasında etkili olmaya çalışıyor. Bayilik alan girişimciler eğitim desteğine sahip olacak ve çeşitli yardımlardan faydalanabilecek. 400.000 dolarlık yatırım şartı belirten Arby’s, bununla birlikte net kâr üzerinden %13 pay alıyor.

Yoruma kapalı.